Online Backup

Home Online Backup
Online backup

Alle informatie van uw organisatie bevindt zich op uw server en/of computer. U moet er dan ook niet aan denken wat er met uw kostbare data gebeurt als de server en/of computer crasht, uw bedrijfspand afbrand, de computer geïnfecteerd wordt met een virus of iemand per ongeluk bestanden verwijdert. Met Online Back Up van ERA IT hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken! Onze back up systemen zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke doeleinden.

Missie 

ERA IT stelt zich tot doel om op een laagdrempelige en transparante manier via een centrale infrastructuur IT diensten ter beschikking te stellen aan de prijsbewuste Nederlandse MKB‘er.

Gedreven professionals 

Ons team bestaat uit gedreven professionals met jarenlange ervaring die maar één doel voor ogen hebben: U de best mogelijke dienstverlening leveren. Dit uit zich primair in diensten die optimaal presteren en doen wat u ervan verwacht. Mocht er echter toch onverhoopt een probleem ontstaan dan zullen we dat goed, snel en professioneel voor u verhelpen.

Online Backup 

Online Backup is het eerste Online Back Up product waar we de Nederlandse markt mee hebben betreden. Binnen alle Online Backup aanbieders onderscheiden we ons op een aantal esssentiële punten:

  • Onafhankelijkheid;
  • Onbeperkte data opslag voor een vast bedrag per maand;
  • We zijn de goedkoopste aanbieder in de Nederlandse markt;
  • Daarbij kunnen wij u van dienst zijn met het juiste pakket. Van laptop tot server, voor elke wens het juiste pakket.Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.