Telefoneren via het internet of eigen netwerkverbinding

Realiseer met deze oplossing substantiële kostenbesparingen.

Razendsnelle glasvezelverbinding

Glasvezelinternet, ook wel bekend als glasvezelbreedband of gewoon glasvezel, is een geavanceerde internetinfrastructuurtechnologie die gebruikmaakt van dunne, flexibele vezels van glas of plastic om gegevens met hoge snelheden over lange afstanden te verzenden. Glasvezelinternet biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele koperen bekabelde internetverbindingen, zoals DSL (KPN) (Digital Subscriber Line) en kabelinternet van Coax (Ziggo)

Hoge snelheden:

Glasvezelinternet levert ongeëvenaarde snelheden, vaak symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheden even snel zijn als de downloadsnelheden. Dit is vooral belangrijk voor taken zoals videostreaming, online gamen en het verzenden van grote bestanden.

Betrouwbaarheid:

Glasvezelkabels zijn minder gevoelig voor storingen door elektrische interferentie en weersomstandigheden in vergelijking met koperen kabels. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare internetverbinding.

Lage latentie:

Glasvezelinternet heeft doorgaans lagere latentie (vertraging) dan andere soorten breedbandverbindingen. Dit is belangrijk voor realtime-toepassingen zoals videoconferenties, online gaming en spraakoproepen.

Schaalbaarheid:

Glasvezelnetwerken zijn gemakkelijk schaalbaar, wat betekent dat providers de snelheden en capaciteit van de verbinding kunnen aanpassen aan de behoeften van individuele gebruikers of bedrijven.

Hoge capaciteit:

Glasvezelkabels hebben een aanzienlijk hogere bandbreedte dan koperen kabels, waardoor ze in staat zijn om grote hoeveelheden gegevens tegelijkertijd te verwerken. Dit is essentieel voor het ondersteunen van moderne internettoepassingen en het accommoderen van groeiende datavereisten.

Veiligheid:

Glasvezelverbindingen zijn moeilijker af te luisteren dan koperen verbindingen, wat een extra beveiligingslaag biedt voor gevoelige gegevens.

Toekomstbestendigheid:

Aangezien de vraag naar snelle internetverbindingen blijft groeien, wordt glasvezelinternet beschouwd als een toekomstbestendige technologie die in staat is om aan de groeiende behoeften van gebruikers te voldoen.

Meer toepassingen tegelijkertijd

Wat glasvezel extra interessant maakt is dat de revolutionaire snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ophalen. Zowel upstream als downstream is een snelheid mogelijk tot maarliefst 10 Gbps. Deze eigenschap maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Wat dacht u van het combineren van internet, telefonie, elektronisch betalen, online back-up, remote applicatiebeheer en het koppelen van verschillende vestigingen? Glasvezel is dus ideaal voor het combineren van zware toepassingen. Van bedrijfs- en terreinbeveiliging tot het houden van een videoconferentie tussen verschillende vestigingen van uw organisatie.

Geen wachtrijen

Omdat glasvezelverbindingen een ongekend grote capaciteit kennen, hoeft u niet bang te zijn voor het ontstaan van wachtrijen. Zelfs bij een maximaal gebruik van het netwerk ontstaat er geen vertraging en blijft de superieure kwaliteit behouden. Wij garandeert standaard 99,7% uptime. Dat is nog eens fijn zaken doen.

Maximale veiligheid

Dankzij de doordachte architectuur van de glasvezelnetwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk (WAN Connect) te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als medewerkers vanuit huis werken.

Landelijk netwerk

Omdat er de laatste jaren duizenden kilometers glasvezelkabel zijn aangelegd in Nederland, ontwikkelt het gebruik van glasvezel zich explosief. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfslocatie? Belt u dan met één van onze adviseurs. Op basis van uw postcode geven wij u dan direct uitsluitsel over de mogelijkheden.

Voordelen Hosted VoIP Telefooncentrale
  • Geen kostbare investering in een telefooncentrale
  • Zeer schaalbaar
  • Niet locatiegebonden / Geen vaste werkplekken
  • Online uw Telefooncentrale beheren
  • Perfect te integreren met mobiele telefonie
  • Alleen betalen wat u nodig heeft
  • Gratis (internationaal) bellen met uw nevenvestigingen
  • Zeer geavanceerde VoIP Telefooncentrale